Skip to main content
Nyheter

Dags att ta nästa steg mot en första samverkansträff med fokusområden bygg och infrastruktur inom Mölndals Stad.

Meysam Saidzadeh

Dags att ta nästa steg mot en första samverkansträff med fokusområden bygg och infrastruktur inom Mölndals Stad.

Under vecka 38 träffade jag igen näringslivschefen Carina Kloek-Malmsten och Mattias Jighede näringslivsutvecklare på Mölndals Stad för en djupare dialog om hur vi tar oss vidare för att kalla intresserade parter till vår första samverkansträff inom staden. Vi siktar på en träff i november.

För denna uppgift kommer vi samverka på följande sätt: 

  • LUCO arbetar fram en lista med intresserade parter inom området. 
  • Mölndals Stad (Näringslivsenheten) kommer att stå för lokal och inbjudan till träffen. 

 

Avsikten  

Jag hoppas kunna nå ut till företag och personer i Mölndal och närområden för att starta upp en dialog gemensamt om hur man kan skapa en positiv utveckling för såväl regionen som branschen och enskilda bolag. Detta kan enbart göras genom samverkan. Låt oss tillsammans skapa beröringspunkter och fortsätta växa och bidra till ett goare samhälle. Vår dörr står alltid öppen för nya kontakter. 

Hoppas på lärorika diskussioner framöver. 

Är du intresserad av att delta  så fyll i dina uppgifter nedan så kommer du att få en inbjudan från Mölndals stad till träffen.

Maila till oss!

Bakgrund 

I en alltmer konkurrensutsatt och globaliserad värld och inte minst med den aktuella situationen i samhället är det av största vikt att vårda de lokala kontakterna.
Under en tid av högkonjunktur kan känslan av att vara stört bäst och vackrast vara en självklarhet. Men vad händer sen? 

Den rådande situationen i samhället har nog väckt en hel del tankar hos oss alla tror jag. Frågan är om vi har eller kommer att lära oss någonting av detta, eller kommer vi att glömma allting när vardagen återgår till det normala? 

Är det något som har blivit klarare för alla människor är det starka beroendet av varandra oavsett position, makt och mandat. 

Jag är ganska säker på att våra beteenden i samhället kommer att förändras efter denna tråkiga men samtidigt lärorika period. Frågan är bara hur snabbt det kommer att förändras och vad vi kommer att prioritera. 

Jag hoppas att vi kan få ett mer mänskligt perspektiv på saker och ting, mer balans i samhället på alla sätt och vis. Jag är ingen politiker och ingen person som strävar efter en obalanserad jämvikt i samhället. 

Jag har och kommer alltid att leva med tanken att allt är möjligt för den som vill lägga ner tid och kraft på det man vill uppnå. Det svåra med människan är väl att man aldrig blir nöjd, första uppnådda målet blir botten på nästa mål, eller? 

Det absolut viktigaste i livet är att vara medveten om sin förmåga, svälja stoltheten och våga ta hjälp av andra när det behövs och veta vad man vill.
Vet du vad du vill? Denna fråga ställer jag alltid till mig själv och alla som kommer i kontakt med mig särskilt i rekryteringssammanhang. 

Min erfarenhet hittills har varit att det inte är någon lätt fråga att svara på. Reaktionerna har oftast varit, vad menar du med det, jag vill ju bara ha ett jobb.
Visst säger jag men ett jobb är inte bara ett jobb här på LUCO det är en livsstil, där av vikten att veta vad du vill. 

Jag vill med detta sagt vara med och skapa ett sundare samhälle tillsammans med dig som är intresserad.

Fler nyheter

Se fler nyheter och inlägg från LUCO